Planning met Human Design

KRIJG GRIP OP JE TIJD, MET EEN PLANNING DIE OP JOUW LIJF IS GESCHREVEN!

Zodat jij rust ervaart en balans houdt in je werk en  je privé!

Planning, rode vlekken krijg ik ervan!

Planning, hé bah ‘moet’ dat nu echt?

Planning is een woord dat al gauw de volgende gevoelens of emoties oproept bij anderen:

Planning by Design

Loop jij hier ook tegenaan? Lees dan vooral verder.

Ik zie bij mijn klanten nogal wat uitdagingen. Gebrek aan timemanagement, geen prioriteiten en je steeds laten afleiden. Ook gebrek aan flexibiliteit, motivatie en een eindeloze to do lijst zorgt ervoor dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Een goede planning is dus wél belangrijk. Zeker als je beseft dat de gevolgen van niet goed plannen groot kunnen zijn. De gevolgen van geen goede planning of te strakke planning zijn:

Je kunt er zelfs klanten door gaan verliezen. Dat wil je toch écht voorkomen, lijkt me.

Wat als het wél kan?! Een planning die werkt, ook voor jou.

Wil jij meer inzicht krijgen in jouw unieke persoonlijkheid en hoe je dit kan gebruiken om jouw leven, werk en planning te optimaliseren? Een planning die jou dient, omdat deze is aangepast op jouw Human Design, oftewel: Planning met Human Design.

Dan is deelname aan Planning met Human Design iets voor jou!

Planning met Human Design

Jij bent uniek en daarmee jouw manier van plannen ook. Daarom heb ik Planning met Human Design ontworpen, waarin ik je begeleid naar een werkbare planning voor jou.

Samen gaan we jouw unieke manier van plannen verkennen. En zo ook hoe je dit kan toepassen in jouw dagelijkse leven en in jouw werkzaamheden. We kijken naar jouw sterke punten, valkuilen, uitdagingen en hoe je het beste kunt omgaan met stress en drukke periodes. Hiervoor gebruiken we jouw Human Design profiel.

Met de Planning met Human Design en de FMS Planner plan je op een manier die bij jou past! 

Omdat dit een programma is wat ik op maat maak, is het fijn om te weten of we een match zijn.

Optimale support

Met mij als jouw spiegel en sparringpartner, krijg jij inzichten die je zelf niet ziet. 

Herontdek jezelf

Samen duiken we in jouw Planning met Human Design profiel, zodat jij weet wanneer jij energie hebt om dingen te doen.

Planning op maat

Met de FMS Planner helemaal op jouw wensen gemaakt, wordt plannen ook voor jou een feest.

De mogelijkheden voor jou met Planning met Human Design

Planning met Human Design is bedoeld om te onderzoeken en ervaren wat voor soort planning jij nodig hebt. Om te ontdekken waar jouw blinde vlekken zitten, zodat je een flexibele, haalbare planning voor jezelf kunt maken. Een planning die niet als een gevangenis voelt, maar juist vrijheid geeft.

Basispakket DIY

Jouw investering € 41,50 (ex. btw) per maand

Dit pakket is perfect voor jou als je zoekt naar manier van plannen die bij jou past. En het plannen zelf op wil pakken.

Je hebt toegang tot het platform Planning met Human Design. Hier vind je informatie over Human Design en Planning met Human Design. 

Planning met Human Design levert je dit op:

WAT ZIT ER IN HET PAKKET?

Dus, als je meer wilt leren over jezelf en meer inzicht wilt krijgen in manieren om jouw leven en werk efficiënter en effectiever te maken, meld je dan nu aan voor dit unieke programma: Planning met Human Design.

Compleet pakket

Jouw investering € 75,00 (ex. btw) per maand

Dit pakket is perfect voor jou als je alles wilt halen uit Planning met Human Design. Als je het stapje extra zet om tot de kern van jou zijn te komen. 

Je hebt toegang tot het platform Planning met Human Design. Want met hulp van mij, de Planning met Human Design expert krijg je stap voor stap een planning die op jouw lijf is geschreven.

Planning met Human Design levert je dit op:

WAT ZIT ER IN HET PAKKET?

Dus, als je meer wilt leren over jezelf en meer inzicht wilt krijgen in manieren om jouw leven en werk efficiënter en effectiever te maken, meld je dan nu aan voor dit unieke programma: Planning met Human Design.

Wat is Human Design?

Bron: genetic matrix

Human Design is een persoonlijke handleiding, die is gebaseerd op jouw unieke geboortegegevens. Jouw unieke, energetische blauwdruk. 

Human Design is gebaseerd op een combinatie van verschillende esoterische en wetenschappelijke disciplines. Het systeem werd in de vroege jaren 1980 ontwikkeld door Robert Allan Krakower, die later bekend werd als Ra Uru Hu.

Human Design combineert elementen van astrologie, de I Tjing (of I Ching), de Kabbala, het chakrasysteem en de kwantummechanica.

Het geeft inzicht in jouw sterke punten, uitdagingen en valkuilen. Het laat je zien hoe je weer in verbinding kan komen met jezelf, zodat je een leven kan creëren op jouw voorwaarden.

Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen verwachten. Maar echt gaan doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen, datgene waar jij de meeste voldoening, succes en rust in ervaart.

Human Design geeft je inzicht in:

  • Je unieke kwaliteiten en talenten
  • Hoe je altijd vanuit rust en vertrouwen de juiste keuze kan maken
  • Jouw manier van aanpak om met de uitdagingen van het leven om te gaan