Vocal coaching?

Mijn vocal coach Yvonne Lemaire vroeg of ik verder wilde gaan met zingen. Want het traject zat er voor zover op. We hebben alle verschillende soorten stemklanken gedaan en behandeld. Ook het opnemen van een pitch, ter afsluiting van het traject, hebben we gedaan. Dat was echt heel leuk, ongedwongen en spontaan.

Ik dacht: hoe kun je dat vragen? Vol enthousiasme heb ik ja gezegd. Ik ga heel graag verder. Het doet mij zoveel goed.

Yvonne: Ja maar, je hebt het al zo druk:

  • met de kids
  • je bedrijf
  • drummen
  • breien

 

Ik zei: ja maar het bezig zijn met jou zorgt voor andere inspiratie en inzichten in mijn stemgebruik. Nieuwe ideeën om teksten te schrijven komen door het zingen en oefenen met jou.

Dus nee daar hoefde ik géén seconde over na te denken.

Bedankt Yvonne voor het enorme (zelf)vertrouwen dat jij mij hebt gegeven. De enorme lol en plezier die ik heb met jou om samen verder te gaan.

De valkuilen van ondernemers

Als het werk zich steeds lijkt op te stapelen en je aan het eind van de dag denkt: “Wat heb ik nou effectief gedaan?” dan weet je eigenlijk al dat je je planning kunt verbeteren.

Doe je dat niet, dan wordt de chaos alleen maar groter. Je raakt verder achterop. Je doet zomaar wat op een dag. Je maakt lijstjes en lijstjes en lijstjes. Je weet niet precies wat er moet gebeuren. Je weet niet precies wat je wil aanpakken.

Je klanten merken dit ook. Ze krijgen niet de aandacht die ze verwachten en ze lopen misschien zelfs wel weg. In plaats van groei van je bedrijf ben je dus bezig met de afbraak van je bedrijf.

Tijd voor actie! Ga aan de slag met de FMS Planner. Probeer hem gratis uit. Of stuur gelijk een berichtje, zodat ik je kan helpen met je planning!

 

Mariska gaat je helpen!

Je kunt de FMS Planner helemaal zelfstandig uitproberen. Maar lukt het niet? Geen nood! Mariska helpt je graag op weg!