Van overweldigd naar overzicht

Hoe jij je taken kunt plannen met Human Design

Voel jij je vaak overweldigd door de hoeveelheid werk die op je bord ligt? Je bent niet alleen. Veel mensen worstelen met het gevoel dat ze nooit alles kunnen afkrijgen. Dit kan voortkomen uit een belemmerende overtuiging dat je altijd bezig moet zijn en alles in één keer moet doen.

 

Leer met Human Design je energie beheren
Met Human Design kun je leren om je energie beter te beheren. Als je bijvoorbeeld een Generator of Manifesting Generator bent, is het belangrijk om te luisteren naar je innerlijke respons en taken te kiezen die je energie geven.

 

Geef jezelf ruimte om nee te zeggen!
Begin met het prioriteren van wat echt belangrijk is en maak een overzichtelijke planning. Door je dag in blokken te verdelen en taken één voor één aan te pakken, creëer je meer rust en overzicht. Geef jezelf de ruimte om nee te zeggen tegen taken die niet bij jouw energie passen.

 

Stel je bijvoorbeeld voor dat je je dag begint met een lijst van tien dingen die je moet doen. Dat kan overweldigend aanvoelen. Maar als je die lijst opsplitst in drie blokken van drie taken, met pauzes ertussen, wordt het ineens een stuk beter beheersbaar.


Je geeft jezelf de kans om te ademen, te reflecteren en je energie te hergroeperen voor de volgende set taken.

Wil je meer leren over hoe je je taken kunt plannen op basis van jouw unieke Human Design? Download hier jouw Human Design chart en ontdek de kracht van een gepersonaliseerde planning!

De valkuilen van ondernemers

Als het werk zich steeds lijkt op te stapelen en je aan het eind van de dag denkt: “Wat heb ik nou effectief gedaan?” dan weet je eigenlijk al dat je je planning kunt verbeteren.

Doe je dat niet, dan wordt de chaos alleen maar groter. Je raakt verder achterop. Je doet zomaar wat op een dag. Je maakt lijstjes en lijstjes en lijstjes. Je weet niet precies wat er moet gebeuren. Je weet niet precies wat je wil aanpakken.

Je klanten merken dit ook. Ze krijgen niet de aandacht die ze verwachten en ze lopen misschien zelfs wel weg. In plaats van groei van je bedrijf ben je dus bezig met de afbraak van je bedrijf.

Tijd voor actie! Ga aan de slag met de FMS Planner. Probeer hem gratis uit. Of stuur gelijk een berichtje, zodat ik je kan helpen met je planning!

 

Mariska gaat je helpen!

Je kunt de FMS Planner helemaal zelfstandig uitproberen. Maar lukt het niet? Geen nood! Mariska helpt je graag op weg!