Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retourneren

Iets mis met het product
We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Desondanks kan er onverhoopt iets mis zijn met het product dat je hebt ontvangen.

Ben je niet tevreden? Meld je product dan aan om retour te sturen. Gebruik hiervoor het formulier op deze pagina. Je krijgt van ons bericht hoe je je product kunt terug sturen, hoe je een vervangend product kunt krijgen of hoe je je geld terug krijgt. 

Herroepingsrecht
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug.

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je postpunt. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de FMS Life en Business Planner geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht vul je het formulier in op deze pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je product terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.