Reviews

Review van klant

Caroline Mosies heeft een workshop gedaan. Ze heeft de planner in gebruik.

Review van klant

Bianca Wijngaards heeft een planner gekocht.

Marieke Blok, Mindset Stylist

Een review schrijven over hoe jij focus, mindset en structuur in mijn manier hebt gebracht is niet zo moeilijk. Want het resultaat is zichtbaar. Je hebt mij met deze drie ogenschijnlijke simpele acties weer op de rit gezet. Of liever gezegd: aangezet.

Je hebt mij weer laten geloven in mijzelf, want dat was ik door omstandigheden volledig kwijt geraakt. Toen ik ontdekte hoe een collega er met mijn kennis over kleuren vandoor was gegaan. Ik stond voor mijn gevoel met lege handen en had geen enkel idee meer hoe ik verder kon gaan. 

Door gesprekken met jou bent ik weer in mijzelf gaan geloven. En zo ben ik weer op de rit gekomen. 

Ik werk weer met heel veel plezier vanuit mijn hart, dankzij jou niet aflatende aandacht en zorg. Het was heerlijk om met jou te mogen werken en ik gun het elke ondernemer om met jou te mogen werken. 

Je houdt de grote lijnen in de gaten en blijft koersen op de doelen. Heel rustig en vol vertrouwen heb je mij gebracht naar waar ik nu sta. Zonder jou was ik daar nooit gekomen. Ik waardeer vooral jouw oprechtheid en eerlijkheid. 

De manier waarop je het niet laat afweten om mij bij de les te houden. Mij aan te sporen de dingen in kleine stapjes aan te pakken, waardoor het resultaat gehaald kan worden. Ik begrijp dat ik écht focus, mindset en structuur nodig heb, om te komen waar ik wil zijn. Jij hebt mij dat doen inzien en laten ervaren. 

Dank je wel hiervoor!