Oh mijn god! Wat heb ik gedaan?

Ik heb iets gedaan wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Maar dankzij een geweldige vrouw (Marieke Blok, Mindset Stylist), heeft zij mij aan een paar mooie items geholpen voor mijn kledingkast. Deze items zorgen ervoor dat ik mij zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant goed voel!

Wie weet zie ik je binnenkort in één van deze mooie outfits!

Nu denk je misschien waar gaat dit naartoe? Je bent toch van de planning? “Ja, dat klopt. Daar kom ik zo nog op terug.”

Even een korte uitleg: zo was ik weer bij een van De Shop Events van Marieke. Zij geeft twee keer per jaar een shop event, in april en oktober.  Ik kom al een aantal jaar bij haar. Samen met mij heeft ze mijn kledingkast opgeruimd. De kledingstukken die overbleven, heeft zij voor mij in een garderobetool gezet. Dat is fijn voor mij, want ik ben van de planning. 

Enfin: tegenwoordig staat dus al mijn kleding digitaal in een garderobetool. Marieke maakt hier dan mooie combinaties van. Een aantal keer per jaar hebben we een online meeting en checken we de digitale kledingkast.

  • Checken of de huidige kledingstukken nog actueel zijn
  • Nieuwe aankopen in de juiste kleurgroep zetten
  • Nieuwe combinaties maken
  • Oude combinaties checken en eventueel aanpassen

 

Zo heb ik alles bij de hand. Ik grijp nooit meer mis met een outfit.

Zoals beloofd zou ik nog terug komen op waarom ik een vergelijking maak tussen een garderobetool en een planning. 

Door alle kleding op één overzichtelijk plaats te hebben, heb ik:

  • Overzicht
  • Rust
  • Structuur

 

Dit heb ik ook als ik mijn planner gebruik en een planning maak. Het geeft mij; rust, ruimte, regelmaat, structuur, overzicht en ik raak niets meer kwijt.

Ik zie in één oogopslag wat er ligt aan acties en andere taken

Ga jij met mij de uitdaging aan? Ik help je graag met een overzichtelijk plan, zodat jij ook rust, ruimte en regelmaat krijgt en houdt!

De valkuilen van ondernemers

Als het werk zich steeds lijkt op te stapelen en je aan het eind van de dag denkt: “Wat heb ik nou effectief gedaan?” dan weet je eigenlijk al dat je je planning kunt verbeteren.

Doe je dat niet, dan wordt de chaos alleen maar groter. Je raakt verder achterop. Je doet zomaar wat op een dag. Je maakt lijstjes en lijstjes en lijstjes. Je weet niet precies wat er moet gebeuren. Je weet niet precies wat je wil aanpakken.

Je klanten merken dit ook. Ze krijgen niet de aandacht die ze verwachten en ze lopen misschien zelfs wel weg. In plaats van groei van je bedrijf ben je dus bezig met de afbraak van je bedrijf.

Tijd voor actie! Ga aan de slag met de FMS Planner. Probeer hem gratis uit. Of stuur gelijk een berichtje, zodat ik je kan helpen met je planning!

 

Mariska gaat je helpen!

Je kunt de FMS Planner helemaal zelfstandig uitproberen. Maar lukt het niet? Geen nood! Mariska helpt je graag op weg!